• Aldersgruppe: Ungdom
  • Utgitt: 2011
Diverse

QuizDan brettspill

Nå kan du spille suksessen fra NRK hjemme! Akkurat som når Dan Børge Akerø spør på NRK, er det mer enn bare kunnskap som gjelder - du må også beherske spillet. Utnytt lagets samlede ekspertise og pek ut riktig anker-mann. Velg om du vil bytte spørsmål eller doble innsatsen. Er du på det beste quiz-laget i stua? 

For hele vennegjengen eller hele familien: To eller tre lag får fascinerende spørsmål innenfor allmenn-kunnskap. De får underfundige pekepinner om hva hvert spørsmål handler om, og må velge hvor hardt de vil satse på at de kan temaet. Av og til handler spørsmålene - til latter og overraskelse - om noe helt annet enn deltagerne tror på forhånd.
 
Quiz for alle: Brettspillet er lagd på en snedig måte som gjør at selv den drevne quiz-ekspert og den mer normalt kunnskapskyndige kan konkurrere på like fot: som lagkamerater eller motstandere. 
 
Norsk kvalitet: Bak brettspillet QuizDan står primært to av Norges fremste quiz-entusiaster med erfaring fra landslaget og å lage spørsmål til NM: Christian Flermoe og Tore Dahl(VG). I tillegg har flere kjente quizzere medvirket.
 
To vanskelighetsgrader: Du kan velge å spille QuizDan i TV-versjonen, som ligger tett opp til hvordan
det oppleves å være TV-deltager, eller i Stueversjonen, der lagene får alternative svar å velge mellom.
 
For 2-16 spillere. 
 
 
Kr 314,-
Kr 449,-
  • Aldersgruppe: Ungdom
  • Utgitt: 2011

Kundeanmeldelser

0
Ingen anmeldelser
Skriv en anmeldelse av produktet