• Utgitt: 2014
Diverse

POP your CAR

DAB-radio til bilen

Kanskje verdens enkleste dab+-adapter for bil, båt, bobil, camping, hytte... Kan også benyttes som lommeradio og adapter på eldre stereoanlegg som ikke har linjeinngang.

POPyourCAR festes i frontruten med sugekopp. Festearm med sugekopp, 12v ladekabel og norsk bruksanvisning følger med. POPyourCAR tar i mot de digitale kanalene og videresender dem til den FM-radioen du har i bilen. Dette er enkelt og du trenger ingen installasjon.

 

POPyourCAR har egen integrert antenne og gir godt mottak for dab og dab+. Dette er en urban løsning som gir gode resultater i og rundt byene og på de fleste forbindelsesveier mellom. Dersom du må "ut på landet" og erfarer svikt i mottaket kan en ekstern antenne være nødvendig. Det finnes ingen garanti for dekning på DAB dersom det er filter/antenner/folie etc. i bilglasset som stenger signalet ute. For de som ønsker "garantert" dekning i områder med marginal DAB-dekning er det kun takantenne med karosserigjennomføring som er løsningen.

Tekniske spesifikasjoner:
* dab, dab+, fm
* Integrert, teleskopis antenne for band III og L-band
* støtter bruk av ekstern antenne (kombinert i hodetelefonutgangen
* innebygget fmsender-antenne
* OLED display med grafisk 128 x 22 pixler
* band III 170 MHz - 240 MHz + L-band 1452 - 1492 MHz
* FM sendefrekvenser: 87,5, 87,6, 107,9, 108 MHz
* 3,5 mm hodetelefonutgang
* 5V DC strømtilførselsinngang
* strømforbruk: ca 0.37w
* innebygget 1300mA oppladbart Li-batteri
* spilletid på batteri, 4-6 timer, kan lades i bilen (ladeutstyr følger med)
* vekt 200 g
* Service Following
* displayspråk engelsk og norsk

Det er her, som med alle andre innvendige antenner, viktig at signalet kommer frem til antennen. Frontruter med bly, heldekkende varmetråder eller andre filter i glasset vil påvirke signalmottaket og kan resultere i at radioen ikke får tilgang til dabkanalene. Da kan plassering i siderute gi bedre mottak. Sjekk din frontrute eller hør med forhandleren av bilen. Dette gjelder for alle antenner som ikke monteres utvendig (på tak eller ved annen karosserigjennomføring) og alle radioprodukter. 

Tilleggsinformasjon

Strøm12v, 5vStrømtilleggladekabel for opplading/drift i 12v sigarettenneruttak og USB-port følger medLydstereoEksteriørfargesortBredde95 mmDybde18 mmHøyde72 mmKilderdab, dab+, fm rdsTilkoblingerHodetelefonutgang
Kr 599,-
Kr 1.295,-
  • Utgitt: 2014

Kundeanmeldelser

0
Ingen anmeldelser
Skriv en anmeldelse av produktet