• Aldersgruppe: Barn/baby
  • Utgitt: 2020
Diverse

Julekula fra Snøfall

Julekula som lyser når du blåser på den

Dette er julekula som lyser opp når du blåser på den, akkurat som i NRKs julekalender Snøfall.

Det ser ut som magi. I realiteten er det...vel, elektronikkmagi. 

VitenWahl med Andreas Wahl i spissen har testet denne kula på store og små, og samtlige ansikt lyser opp, i begge betydningene av ordet. Det er et lite, magisk øyeblikk. Er det ikke det julen er laget av?

Kula kommer i gjenvunnet emballasje, og kan selvsagt lades før hver nye sesong. Eller, hvis du ikke klarer å la være å blåse, kan det hende du må lade den en ekstra gang i midten av desember.

 

I NRKs julekalender Snøfall er det kun selveste julenissen, Julius, som kan blåse lys i glasskuler. På den måten oppfyller han ønsker alle verdens barn har sendt ham. Alle i Snøfall lurer på hvem som skal ta over for Julius, hvem som er den nye lærlingen hans. Denne personen vil også kunne blåse lys i julekuler. Da Andreas så Snøfall forelsket han seg i dette lille øyeblikket, og mente det fortjente å finnes på ordentlig. Ikke bare på film. Nå finnes den på ordentlig, ikke bare på TV. Du kan få dette magiske øyeblikket sendt hjem til deg.

Julekula er et offisielt lisensprodukt, utviklet i samarbeid med NRK og Vitenwahl. Den er laget av glass, og er ikke et leketøy.

(Julekula må vekkes før første bruk, ved å sette den i laderen. Kula går automatisk i dvale når den pakkes ned sammen med kongler, stjerner og dorullnisser i januar.)

Kr 299,-
  • Aldersgruppe: Barn/baby
  • Utgitt: 2020
På lager (41 stk). Sendes i løpet av 1 - 3 virkedager.

Kundeanmeldelser

0
Ingen anmeldelser
Skriv en anmeldelse av produktet